Hotel

Hornstrup Kursuscenter

3 af 5 stjerner

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og 5 minutter fra Vejle og E45.  Det er nemt at komme til for deltagere på møder, kurser og konferencer.

Du får 4-stjernet konferencefaciliteter på et 3-stjernet hotel med 56 værelser og som er kåret til  'Årets Konferencecenter 2017'.

Særlig miljøindsats

Hornstrup Kursuscenter har haft Green Key mærket siden 2011 og arbejder løbende med indsatsen i forhold til bæredygtighed.

 • Hornstrup Kursuscenter har udviklet en skarp grøn profil på frokostbuffetten, med vægt på mere årstidsgrønt og mindre men bedre kød.
  Og der benyttes en lang række lokale og danske leverandører af råvarer, eksempelvis Hopballe Mølle, Grambogård, Ulvedal Ost m.m.
 • Hornstrup Kursuscenter arbejder målrettet på at minimere madspild.
  Råvarer udnyttes optimalt, der arbejdes med positivt genbrug af rester dagen derpå, personalet kan købe overskydende mad med hjem.
 • Hornstrup Kursuscenter arbejder løbende med omlægning af lyskilder til LED, samt vandreducerende tiltag.
  Eksempelvis har montering af nye brusehoveder på alle 56 værelser i 2018 nedbragt vandforbruget på værelserne med 30%.
 • Hornstrup Kursuscenter har i løbet af 2019 gennemført isolering af varmeanlæg, udskiftning af varmepumper og optimering af ventilationsanlæg.
  Og kursuslokaler som ikke benyttes lukkes helt ned for reducering af energiforbrug.
 • Hornstrup Kursuscenter har løbende fokus på optimering af affaldssortering, herunder levering af biologisk affald til biogasanlæg.
  Og teknisk afdeling har optimeret sorteringen af affald lyspærer, elektronik, metal, plast m.m.
 • Hornstrup Kursuscenter vedligeholder alle udearealer 100% miljøvenligt og uden brug af sprøjtemidler.
  Der benyttes miljøgodkendte materialer til maling, fugning og andet vedligehold, samt miljøgodkendt skadedyrsbekæmpelse.

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.