Copenhagen Admiral Hotel

4 af 5 stjerner

Copenhagen Admiral Hotel er beliggende i en fredet pakhusbygning fra 1787 i hjertet af København på en af byens skønneste og mest mondæne adresser. Hotellet ligger lige ud til havnefronten, hvor smukke gamle skonnerter lægger til. På den anden side af havnefronten ligger Operaen og nærmeste naboer er Amaliehaven, Amalienborg Slot og det nye Skuespilhus.

Hotellet råder over 366 værelser, hvor den rustikke og maritime atmosfære er gennemgående på alle værelser og suiter. Sengene er specialfremstillet til Admiral Hotel, det drejer sig både om under- og overmadras, og dyner og puder er af højeste allergivenlige kvalitet. 

Hotellets restaurant, SALT bar og restaurant, har et prisvindende køkkenteam bag sig, hvor maden er fuld af nytænkning og udfordrende smagssammensætninger. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.