Hotel Skt. Annæ

4 af 5 stjerner

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Hotel SKT. Annæ er et firestjernet boutique hotel beliggende i historiske bygninger på smukke Sankt Annæ Plads. Hotellet har siden 2015 været igennem en totalrenovering, hvor der er lagt vægt på høj kvalitet, dansk design og bæredygtige løsninger. Efter renoveringens afslutning blev Hotel SKT. Annæ certificeret Greenkey i 2020. Hotellet er bygget op omkring to smukke atriumgårde og alle vegne er der trukket elementer fra København med indenfor, så de omgivelser gæsterne træder ind i, giver følelsen af de københavnske baggårde – fulde af liv og hyggelig stemning. Hotellets morgenmadsrestaurant er desuden i 2020 blevet tildelt Det Økologiske Spisemærke i sølv.

De 144 værelser er alle indrettet med dansk design samt en farve palette inspireret af den kendte danske maler Vilhelm Hammershøi. Fra hotellets tagterrasse kan gæster nyde udsigten over de københavnske tage samt nyde et glas vin under de grønne vindruetræer.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.

+45 33 96 20 00

hotel@hotelsktannae.dk

https://hotelsktannae.dk

Gå til booking

Sankt Annæ Plads 18 – 20 ,1250

København K