Horsens City Camping

Horsens City Camping er en hyggelig campingplads og afslappet atmosfære. Campingpladsen sætter rammerne, så du kan få den bedste ferie – fyldt med oplevelser og gode minder.

Lige ude foran pladsen har vi områdets bedste og mest børnevenlige sandstrand. Her er badebro og naturligvis Blå flag fra Friluftsrådet.

Stranden har plads til alle – den brede sandstrand eller græsset foran pladsen giver gode muligheder for både leg og solbadning.

Inden på pladsen har vi en bred vifte af faciliteter og det nyeste er en stor overdækket og opvarmet pool

Som lystfisker finder du i forlængelse af stranden også et attraktiv sted, hvor det er muligt at fange flere forskellige slags fisk direkte fra kysten. Du kan også tage vandreskoene på eller finde cyklen frem og tage en tur i den skønne natur der ligger rundt om pladsen.

Særlig miljøindsats

Miljøvenlig camping siden overtagelse af pladsen i 2008.

Horsens City Camping har som mål at formindske deres miljø- og CO2-aftryk så godt som muligt.

Campingpladsen udskiftede som det første alle oliefyr med træpiller og varmepumper. De har fra starten udskiftet alle el-pærer først til sparepærer og nu er snart alle udskiftet til LED-pærer på hele pladsen.
Så selvom pladsen har øget komforten, belysningen og antallet af bygninger m.v. har de stadig formået at sænke deres elforbrug.

Horsens City Camping etablerer i 2021 en swimmingpool, hvor der er fokus på at holde miljøbelastningen nede. Derfor opvarmes poolen med varmepumper, og der isoleres ekstra i jorden rundt om de rør der transporterer poolvandet rundt i systemet. Der ud over overdækkes poolen, som gør også at der skal bruge mindre energi på opvarmning, specielt i lavsæsonen.

Affaldssortering er naturligvis også noget der ligger helt ned i Horsens City Camping gener, og pladsen sorterer i min 10 fraktioner, papir, pap, glas, metal, øldåser, sodavandsflasker, batterier, småelektronik, storskrald, madaffald, græsaffald (kompost) og endelig restaffald (husholdningsaffald).

Læs mere på: https://www.horsenscitycamping.dk/om-pladsen/miljovenlig-camping

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.