Beliggenhed og faciliteter

Hotel Hesselet er beliggende ved bøgeskoven, med udsigt over Storebælt og stranden er rammerne unikke for det perfekte ophold.

Vores gourmetrestaurant er kendetegnet ved gastronomisk tyngde, samt kompromisløs kvalitet, med udgangspunkt i primært økologiske råvarer.

Hotel Hesselet er omgivet af indbydende natur, med utallige muligheder for lange gå- og løbeture. Vi samarbejder tæt med Aktiv Danmark, Bed+Bike og Danish Biking, om at gøre cykelturismen endnu mere udbredt i Danmark.

På trods af Hotel Hesselets mangeårige historie, er vi stadig ikke bange for at følge med udviklingen.

Vi kan tilbyde adskillige muligheder for at få ladet sin el-bil, og vi er kompatible med både Tesla lader og Clever-abonnement system.


Særlig miljøindsats


Vi blev tildelt Gren Key i marts 2022.

Vores fokusområde ligger på, at skabe så lille et miljømæssigt aftryk som muligt.

Dette gør vi ved løbende at informere personale om de nyeste initiativer inden for genanvendelse, nedsat forbrug, etc., og dermed gøre det til et fælles ansvar for alle på Hotel Hesselet.

Vi tror på, at vejen til et mere klimavenligt hotelophold, afhænger af både ansatte såvel som gæster. Vores personale er uddannet i, at kunne informere vore gæster om, hvorledes de kan gøre deres ophold mere bæredygtigt.

 

Vi vil glæde os til at kunne byde Jer velkommen på et Green Key certificeret hotel!