Hotel Oasia Aarhus

3 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Velkommen til Hotel Oasia i hjertet af Aarhus.

Hotel Oasia i Aarhus udstråler kvalitet, service og design, hvilket gør det til det perfekte valg for en forkælelsestur til smilets by. Læn jer tilbage og nyd den dejlige atmosfære og den diskrete luksus. Til morgenmaden serverer vi jer med en lækker morgenbuffet, og i vores hyggelige bar & lounge område, kan I nyde lidt lækkert til ganen. Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2012.

Område

Aarhusregionen

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med dynamiske og kreative byer, unik natur med en nationalpark samt kunst og kultur i verdensklasse. I regionens byer, danner et historisk miljø den smukke ramme om et kreativt og levende byliv med spændende attraktioner, muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen. Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.