Green Key

Metalskolen Jørlunde Kursus - og Konferencecenter

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

En spadseretur i Metalskolen Jørlundes store park, byder på fuglefløjt, fjernt fra byens larm og bilstøj og direkte adgang til badesøen Buresø. Det giver de allerbedste betingelser for god læring, refleksion og opbygning af nye relationer, og rigtig mange muligheder for grønne pauser, hvor deltagerne får frisk luft og rum for gode diskussioner.

Vi stiller et stort udvalg af både store og små lokaler til rådighed, hvilket gør det muligt at finde lige præcis det rigtige lokale til konferencen, uanset hvor mange eller hvor få I er. Vores køkkenpersonale brænder for at tilberede din mødeforplejning i bedste kvalitet og vi sørger for, at din konference huskes for den lækre mad og dejlige smagsoplevelser inspireret af årstidens friske råvarer.

I 2020 er en stor del af Metalskolen sammen med alle 135 værelser istandsat i nordisk stil og med fokus på energioptimering.

Gode parkeringsforhold, ladestandere til El biler og tilbud om fælles transport gør det nemt at komme til Metalskolen.

Særlig miljøindsats

Metalskolen Jørlunde ønsker at gøre en forebyggende indsats for at minimere en negativ påvirkning af miljøet og samtidig gøre det nemt for vores gæster og medarbejdere at træffe de rigtige valg. Vores ambition er at være et klimavenligt og miljørigtigt kursus- og konferencecenter og være en del af og arbejde aktivt med:

Green Key

FN Global Compact
17 verdens mål
Det økologiske spisemærke