Green Key

Slotshotellet Aalborg

Slotshotellet Aalborg ligger ved havnefronten midt i en kulturel oase med Musikkens Hus, Utzon Centeret og kulturhuset Nordkraft som nærmeste naboer. I nærheden finder du også gågader med shopping og caféer. 

Uanset om du er i byen som turist eller på forretning, vil du føle dig hjemme i et af vores 156 rummelige værelser. Bliv klar til en dag med møder eller sightseeing med vores lækre morgenmad. Slap af i lobbyen med en bog eller et spil pool, eller træn lidt i motionsrummet. Du kan holde dit næste møde i et af vores lyse mødelokaler med panoramisk udsigt over Limfjorden. 

Stå op og få den bedste start på din dag med vores udsøgte morgenmadsbuffet: Sprød bacon, røræg eller blød/hårdkogte æg, pålæg, frugt og grøntsager - for ikke at nævne de lækre pandekager. Morgenmaden indgår altid i dit ophold når du bor på First Hotel Aalborg. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2013.

Område

Aalborg

Aalborg er Danmarks fjerde største by med en befolkning på over 200.000 beboer. I de seneste år har Aalborg gennemgået en forandring og udviklet sig fra at være en industriby, til en oase af arkitektur, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning.

Aalborg har lagt navn til to vigtige europæiske bæredygtighedsdokumenter: Aalborg Charter fra 1994 og Aalborg Forpligtelserne fra 2004. Aalborg er involveret i Sustainable Cities-kampagnen, som ledes af ICLEI (Local Governments for Sustainability).

Omkring 50 % af værelserne i Aalborg er miljømærket med Svanen eller Green Key.