Green Key

Hotel & Konference

Comwell Aarhus

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Comwell Aarhus byder dig velkommen til en verden af design, kvalitet og velvære med byens absolut bedste udsigt over havnen, skoven og stranden. Et hotelophold i Aarhus byder dig på uendelige muligheder for underholdning og unikke oplevelser. Hotellet er beliggende på en af byens mest centrale adresser tæt på centrum og stationen.

På 1. sal finder du Restaurant V. Et brasserie med hyggelig og urban stemning, hvor køkkenet henter inspiration fra det østjyske spisekammer. Med udsigt ud til 'Spanien' og til det åbne køkken er der noget for alle sanser i de flotte lokaler, som er smagfuldt indrettet med møbler fra HAY.

Køkkenchefen ligger vægt på det gode håndværk, de klassiske dyder og har fokus på økologi og danske råvarer. Til den store morgenbuffet står vores kokke klar til at tilberede lune retter med æg for dig. Til frokost serveres en frokosttallerken med en salatbar, og til aften serveres a la carte, hvor der er lagt vægt på det gode håndværk, de klassiske dyder, økologi og danske råvarer.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2015 og del af Comwells bæredygtighedsindsats Comwell Care.

Område

Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by. Her er der meget at opleve uanset om du er på tur med venner, familien eller kæresten - specielt hvis du er glad for god mad og kultur.

Mange attraktioner i byen ligger i gå afstand og ellers er det hyggeligt at cykle eller tage letbanen.  Det er muligt at få opladet sin elbil på kommunens mere end 100 el-ladestandere.

Omkring Aarhus bugten er der masser af muligheder for at besøge bålpladser, finde løbe-, cykle-, vandre- og rideruter og udendørs træningssteder.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.