KolleKolle

3 af 5 stjerner

KolleKolle ved Furesøen nord for København har en skøn beliggenhed omkranset af skov og marker med professionelle og velholdte faciliteter, mad tilberedt af gode råvarer og af høj kvalitet. Stedet har et kompetent Team, som er imødekommende, hjælpsomme og serviceminded.

Du behøver ikke at afholde møde for at overnatte på KolleKolle! Der tilbydes overnatning til alle - både forretningsrejsende eller som privat person. 

Stedet har en hyggelige atmosfære, et godt køkken, dejlige natur, swimmingpool, fitness og let adgang til motorvejen.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 1998 med fokus på miljøet.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.