Rungstedgaard

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Bo i hjertet af Nordsjælland - nemt og bekvemt og med fri parkering. Rungstedgaard ligger centralt i forhold til København og Nordsjællands mange spændende attraktioner og forlystelser. Udsigt over Rungsted Havn, det storslåede Øresund og nabo til Karen Blixen Museet. Nordpå ad Strandvejen ligger kunstmuseet Louisiana, og kun 25 kilometer den anden vej er centrum af København.

Værelserne er lyse og venlige, så du kan få en god nats søvn. Næste morgen vil du blive mødt af et lækkert morgenbord, så du er klar til at tage imod den nye dag. Restauranten er ikke en a la carte restaurant, så om aftenen tilbydes kun forudbestilt middag til konferencegæster.

Der tilbydes lyse og moderne konferencelokaler til både store og små konferencer. I det største konferencelokale kan du samle op til 450 deltagere. I vil være placeret i naturskønne omgivelser med masser af mulighed for spændende pauseaktiviteter. Deltagerne kan strække benene i en skøn park, men konferencen eller mødet kan også holdes udendørs.

Overnattende konferencegæster har god mulighed for at lade op på værelserne og i en af de mange hyggelige kroge og i sofaarrangementerne rundt omkring på Rungstedgaard. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 1999.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.