Guest on hotel 4.jpg

Tryg reducerer firmarejser for miljøets skyld

Nu vil Tryg se, ”hvordan vi reducerer forretningsrejser til gavn for miljøet,” lyder det efter et CO2-fald på 80 procent. Den nordiske forsikringskoncern Tryg købte sidste år 12.400 færre flyrejser.

Coronakrisen har haft få positive effekter, blandt andet på miljøet. Det noterede en af Danmarks største finansvirksomheder, Tryg, da selskabet for nylig opgjorde sine CO2-tal for sidste år. De faldt 80 procent, skriver Tryg i en pressemeddelelsen.

Og det sætter sine tydelige spor på CO2-tallene i Trygs Corporate Responsibility-rapport, som udkommer den 26. januar sammen med selskabets årsregnskab, oplyser Tryg.

Droppede tre ud af fire rejser
“Grundet den lave rejseaktivitet, hvor antallet af rejser (one way) faldt til cirka 3.900 fra omkring 16.300 i 2019, reducerede vi sidste år CO2-udledningen fra fly- og togrejser med over 80 procent i forhold til året før.

Det er tankevækkende og vi vil se på, hvordan vi fremadrettet kan reducere antallet af forretningsrejser til gavn for miljøet,” siger Barbara Plucnar Jensen, finansdirektør, CFO, i Tryg.

Trygs mål er at reducere CO2-udledningen fra flyrejser med 20 procent i 2023 i forhold til 2019.

Læs hele artiklen på Standby.dk