vianomo-digitale-navneskilte

Nyborg Strand hjælper både klimaet og udsatte børn

Nyborg Strand Hotel & Konference har som det første hotel i landet indført digitale navneskilte, som kunderne kan leje til deres arrangementer.

Skiltene er lavet af bæredygtige materialer og displayet af elektronisk blæk, der giver mulighed for løbende at opdatere indholdet på navneskiltene.
Det koster 25 kroner at leje et af de nye skilte, men så kan man også holde møde eller konference med god samvittighed.
Udover at have givet et bidrag til klimaet, kan man nemlig også glæde sig over at have hjulpet udsatte skolebørn. Nyborg Strand donerer 10 kroner pr. udlejet navneskilt til Projekt Skolestart, som Kirkens Korshær står bag.

Projekt Skolestart hjælper familier med at købe skoletasker, penalhuse, tøj, drikkedunke og madkasser. Som en del af projektet har børnene også mulighed for at komme forbi Kirkens Korshær efter skole og smøre madpakker til næste dag sammen med deres familier, så de ikke skal gå igennem en skoledag på tom mave.
”Ved udgangen af i år kan vi sende en donation afsted til projektet. Ingen børn i Danmark skal frygte første skoledag, fordi der ikke er råd til det basale, som mange tager for givet,” siger Jan G. Larsen, der er direktør på Nyborg Strand Hotel & Konference.

Læs hele historien på nyborgstrand.dk