comwell-bygholm-park

Comwell Bygholm Park er nu Green Key-certificeret

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. Som de øvrige Comwell hoteller er dette hotel også blevet mærket med Green Key

Den smukke, gamle herregård leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.

I øjeblikket er hotellet i gang med en gennemgående renovering så det både miljø- og kvalitetsmæssigt lever op til Comwells standarder, og efter sommeren 2023 kan gæsterne opleve storheden på herregården i rammer af moderne hotelfaciliteter.

Alle Comwells hoteller har turismens internationale miljømærke, og det gælder nu også denne smukke herregård, Comwell Bygholm Park, som Comwell overtog ved årsskiftet. Dette er en anerkendelse af kædens bæredygtige indsats og engagement i den grønne omstilling.

Ved at opnå Green Key-certificeringen forpligter Comwell sig til at drive deres hotel med fokus på bæredygtighed og leve op til de konkrete og relevante miljøkrav. Comwell vil fortsat arbejde hårdt for at levere en kvalitetsoplevelse til deres gæster og samtidig passe på det omgivende miljø.