cykelforensag

Træd i pedalerne og støt en god sag

Sinatur Hotel & Konference støtter igen op om ‘Verdens mindste cykelløb’

Tour de France er rundt om hjørnet og cykelfeberen er ved at brede sig. Skulle du også have lyst til at træde i pedalerne, kan du nu både få motion og støtte en god sag, når ‘Verdens mindste cykelløb’ - MtW på hjul - cykler rundt mellem Sinaturs seks hoteller på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Den 12. august 2023 lyder startskuddet på motionscykelløbet, som strækker sig over otte dage. Cykelløbet er lavet i et samarbejde mellem de danske Soroptimister fra Soroptimist International og Sinatur Hotel & Konference.

Om cykelløbet Når du cykler afsted, er det til fordel for Stop Sult Fondens indsamling til skolemad og skolegang for børnene i Burkina Faso. Et projekt, som Sinatur også tidligere år har støttet op omkring.

“At kunne være med til at samle penge ind til skolemad og skolegang i Burkina Faso er noget, vi hvert år glæder os til at støtte op omkring. I Sinatur er en af vores kerneværdier medmenneskelighed både i vores nærmiljø som arbejdsplads men også for den store verden. Jeg cykler også selv med, og det er altid en stor fornøjelse med højt humør og smukke landskaber,” siger Claus Nielsen.

Alle kan være med. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig en valgfri etape. Du bestemmer helt selv, hvor mange km du vil cykle.

“Vi håber, vi kan være med til at samle en stor flok mennesker, som har lyst til at cykle en valgfri distance for det gode formål. Sinatur donerer nemlig 100 kr. pr. deltager i cykelløbet til den gode sag,” fortæller Claus Nielsen, direktør Sinatur Hotel & Konference

Læs mere om cykelløbet og tilmeld dig her