Skanderborg Park har brugt corona-pausen på grøn oprustning

Under Coronakrisen har Skanderborg Park brugt tiden på grønne forbedringer

Mens personalet har været sendt på onlinekursus, har hotel- og konferencestedet med udsigt over det smukke Søhøjland, fået installeret CTS-anlæg, som giver yderligere energioptimeringer. Der er også etableret nyt afkalkningsystem på vand, så der skal bruges mindre vand fx ved at undgå løbende toiletter, brug af rengøringsmidler reduceres og brusere, armature og rør kalker ikke til og holder dermed længere.

Inden da har Skanderborg Park arbejdet målrettet med at nedbringe madspild, hvor spildet per gæst er faldet med 75 % fra 100 g til 25 g. Det er bl.a. sket ved yderligere portionsanretninger på buffet, som løbende fyldes op, hvilket også sikre god hygiejne.

 Skanderborg Park modtog for et år siden Green Key, som bevis for deres miljøindsats, hvilket er meget synligt på hotellet.