_dah4625

Green Key til endnu et hostel med tildeling til Danhotel Ishøj Strand

Danhotel Ishøj Strand er endnu et hostel med Green Key, som slutter sig til Steel House Copenhagen, som modtog mærket i juni.

Danhostel Ishøj Strand er et nyere hostel, som er veldrevet og længe har arbejdet med miljø- og bæredygtighed. Vandrehjemmet har tilsluttet sig Danhostels kodeks for FN´s verdens-mål. Det betyder bl.a., at de har særlig fokus på uddannelse, ulighed, madspild, klimaindsats, fred og retfærdighed.

Samtidig har hostellet også i år modtaget Det Økologisk Spisemærke i Bronze med 30-60 % økologi, der er skiftet til energibesparende LED-belysning overalt og gæsterne har mulighed for at sortere deres affald. . 

Læs også: Green Key til det eksklusive hostel Steel House Copenhagen

Aktiviteter i nærområdet

Flere gæster har i løbet af sommeren brugt aktivteter i nærområdet og i forbindelse med vandrehjemmet og tilhørende campingplads i stedet for at tage ind til København. Se indslag fra TV2 Lorry, hvor Danhostel Ishøj Strand arrangerer udendørsaktiviteter for gæster...

Øvrige hostels med Green Key i Danmark

De øvrige hostels i Danmark med særlig fokus på bæredygtighed via Green Key er ud over Steel House Copenhagen, Danhostel Kalundborg, Danhostel Ribe og Danhostel Esbjerg