wehleres2

Wehlers & Sinatur Hotel Haraldskær i Vejle har sammen renoveret 45 værelser - Bæredygtigt

Mennesker og planet har vetoret i alle beslutninger – det er danske B-Corp certificerede Wehlers & Haraldskær i Vejle med Green Key enige om

Det er parret Maria Fryd Wehler og Henrik Holm fra "Wehlers Furniture - for good", der har stået for indretningen af værelserne. Cirkulær Økonomi er det gennemgående element.

Parret mødte Kari Brandsgård for et års tid siden og fandt her ud af, at de havde de sammenfaldende værdier.

- Vi har alle en klar holdning til design og bæredygtighed. Tanken om genanvendelighed tiltaler os alle tre, det er de samme værdier, der går igen i vores firma, siger Maria Fryd Wehler.

Hun nævner i den forbindelse spisestolen, der nu er blevet lavet med gammelt fiskegarn. Det får Kari Brandsgaard til at smile ved tanken om, at hun selv har været med til at indsamle det gamle fiskegarn.

Wehlers er et dansk og bæredygtigt design brand inden for møbler & hotelindretning, som siden 2017 har haft en ambition om at levere produkter til den bevidste organisation, som ikke går på kompromis med design, kvalitet og miljø.

Filosofien er enkel – Wehlers tror ikke på, verden har brug for flere designmøbler, men virksomheden tror på, at der er brug for flere muligheder i det bevidste forbrug.

Blandt andet derfor har virksomheden, sammen med gode partnere hjulpet Haraldskær i Vejle med cirkulære møbler and interiør-design. Blandt andre har Martin Larsen og Anders Kofoed arbejdet med opgaven for wehlers og Haraldskær. Cirkulær økonomi er det bærende element i indretningen. Hotellet drives på naturens præmisser og det er sammenfaldende med Wehlers værdigrundlag.

Wehlers arbejder intenst med cirkulær økonomi, hvilket betyder, at alle vores møbler indeholder en meget høj grad af genanvendte materialer, men det betyder også, at vi kommer og henter møblerne, når kunderne ikke længere ønsker at bruge dem, fortæller Maria Fryd Wehler & den aftale er indgået med Kari, direktør hos Sinatur Hotel Haraldskær i Vejle.

Derefter sørger Wehlers for, at de indsamlede møbler enten bliver solgt igen som brugte, eller at alle materialer i de indsamlede møbler bliver genanvendt i nye møbler hos den enkelte leverandø.

Hotelkæden ”Sinatur Hotel” drives på naturens præmisser. Haraldskær i Vejle er nu åben for gæster og har renoveret 45 værelser, der nu er klar til gæsterne.

Haraldskær findes her: https://www.sinatur.dk/haraldskaer/

Wehlers findes her: http://wehlers.com/