pandoxhotel27

"Genbrug er en idé, vi har med os, når vi renoverer vores hotel og i vores daglige drift"

I forbindelse med renoveringen af ​​Hotel Twentyseven i København vil hotellet donere al tidligere elektronik og møbler til velgørenhed.

Hotel Twentyseven i København, som Pandox overtog driften af ​​i april 2020, står over for en kommende renovering.
I forbindelse med dette har hotellet besluttet at donere udskiftet elektronik og møbler til velgørenhed.
Elektronikken - inklusive 200 tv'er, men også puder og tæpper - sendes til Ghana via iværksætteren Allswell Nii Nuer Leire-Mensah. Hans organisation fokuserer på at hjælpe børn, der er uden for samfundet samt på skoler i mindre landsbyer.
Alle møbler fra værelserne er doneret til Røde Kors for at støtte deres formål med at hjælpe de trængende i samfundet, inklusive ensomme ældre, der gennem Røde Kors 'frivillige organisation får nogen til at tale med.
"For os var det en let beslutning at donere vores møbler til organisationer, der hjælper folk med at få en bedre hverdag. Vi ønskede at hjælpe de trængende både her hjemme i København, men også i andre lande. Vores prioritet er altid at genbruge produkter internt, men når dette ikke er muligt, er det vigtigt for os, at møblerne fortsat vil være nyttige. Genbrug er en idé, vi også har med os, når vi renoverer vores hotel og i vores daglige drift. ”, siger Ola Larsson, Hotel Manager på Hotel Twentyseven.