Comwellbæredygtighed

Comwell Hotels i den grønne trøje

Comwell Hotels er for 3. år i træk blevet kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde af Sustainable Brand Index.

Bæredygtighed, grøn omstilling og FN’s Verdensmål er blevet faste gæster i en ressourcetung hotelbranche. Comwell har arbejdet med bæredygtighed på alle deres hoteller og venues siden 2015, og arbejdet tager udgangspunkt i hele værdikæden, herunder arbejdet med det økologiske spisemærke, madspild og genanvendelighed, forbrug af el, vand og varme, ordentlige arbejdsforhold samt udvikling af produkter i samarbejde med leverandører.

Den målrettede indsats har resulteret i, at den danske hotelkæde for tredje år i træk er kåret som den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark i forbindelse med uddelingen af den internationale pris Sustainable Brand Index Award.

Comwells kommercielle direktør, Michael Hansen, kalder det positivt ovenpå corona:
”Bæredygtighed er noget, vi arbejder med på tværs af hele vores organisation, og hvor alle medarbejdere har en aktie i den grønne omstilling. Det skaber en naturlig dialog i vores hverdag, hvor vi sammen finder på løsninger til gavn for vores miljø og gæster. I dag arbejder vi aktivt med FN´s verdensmål, og ambitionen for det arbejde er stadig den samme, som da vi begyndte vores grønne omstilling i 2015. Vi er del af en ressourcetung branche, derfor mener vi også, at vi har et ansvar for at gøre, hvad vi kan, for at minimere vores forbrug. Én proces, der i høj grad er drevet af vores medarbejdere. Vi har fortsat arbejdet med bæredygtighed under coronaperioden og har tilpasset os den nye situation. Det er derfor meget positivt, at gæsterne oplever, at vi fortsat er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde, og er i fornemt selskab med andre stærke brands som Lego, COOP og Tesla. Det bevidner, at vi er på rette vej med vores grønne initiativer,” siger Michael Hansen.

Comwell sender i 2021 alle medarbejdere på en 2-dags bæredygtighedsuddannelse med fagspecifikke spor, ligesom de ruller en rækker nye, spændende og grønne initiativer ud på alle kædens hoteller.

Om Sustainable Brand Index

Sustainable Brand Index™ er Europas største uafhængige brandundersøgelse med fokus på bæredygtighed. Det er det hollandske analysebureau, SB Insight, der på 9. år har lavet den omfattende analyse på, hvordan bæredygtighed påvirker branding, kommunikation og forretningsudvikling. Med hjælp fra mere end 60 000 forbrugere og 1000 meningsdannere i 8 lande måler og analyserer undersøgelsen over 1400 brands i 34 brancher. På listen over de mest bæredygtige brands finder man COOP, Rema 1000, Thise, Lego og Arla.

Læs også: Comwell Portside nye grønne helt: Michael Flensborg Hammarberg