Landalmiddelfart

Feriepark på Fyn runder grøn milepæl

Ferieparken Landal Middelfart er netop blevet grønstemplet af turismebranchens internationale miljømærke, Green Key. Parken er en del af kæden Landal GreenParks, der i alt har syv ferieparker i Danmark, hvoraf de første fem blev tildelt Green Key certificering i 2019.

Siden Landal GreenParks kom til Danmark i 2018, har ferieparkkæden høstet anderkendelse fra den internationale turismebranche for sit store fokus på bæredygtig drift og sin indsats for klimaet. Som kvittering for det grønne arbejde, har ferieparkerne i Danmark løbende modtaget certifikater fra den internationale turismebranches miljømærke, Green Key. Landal Middelfart bliver kædens sjette feriepark i Danmark, der får det grønne stempel.

Landal for et grønnere Danmark

”Vi arbejder kontinuerligt på at gøre en forskel for klimaet og bidrage til et grønnere Danmark. Det gælder overordnet som organisation, men også i den daglige drift af ferieparkerne. Derfor glæder vi os over, at Landal Middelfart nu slutter sig til listen af vores Green Key certificerede parker i Danmark. Det er vigtigt for os at kunne vise vores gæster, at de er med til at passe på miljøet, når de vælger at holde ferie hos os, og det bidrager certificeringen fra Green Key til,” siger Kent Lodberg, Salg- og Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Landal overtog Sund og Skov ved Middelfart

Landal GreenParks overtog i 2020 Sund og Skov Konference- og Feriecenter, der efterfølgende skiftede navn til Landal Middelfart. Allerede et år efter overtagelsen er Landal Middelfart blevet grønstemplet af Green Key.

Green Key certifikaterne fungerer som en garanti over for gæster, der viser, at ferieparkkæden yder en stor miljøindsats. Der stilles strenge krav til miljøområder som vand, energi, CSR og bæredygtig mad, for at man kan opnå den grønne garanti. Desuden forudsætter certifikaterne jævnlige kontrolbesøg og løbende dokumentation for at sikre, at alle forpligtelser og krav bliver overholdt i ferieparkerne.

Landal med Green Key i resten af Danmark - og Europa

I Danmark tæller kæden ferieparkerne Middelfart, Søhøjlandet, Seawest, Rønbjerg, Grønhøj Strand, Ebeltoft og Fyrklit, der alle byder på aktiv familieferie i naturen. Siden 2018 har Landal GreenParks investeret mere end 25 millioner kroner i udviklingen af parkerne for at sikre bæredygtige faciliteter og indendørs- og udendørsaktiviteter for alle aldre. Landal GreenParks har desuden et mål om at være CO2-neutral i 2030. Målsætningen gælder for alle 99 ferieparker i Europa.