Comwellbæredygtigkæde

Green Key til Comwells nye fyrtårn Comwell Portside

Alle Comwells hoteller har Green Key, og det gælder nu også det nye Portside. Forudsætningerne for Green Key er optimale med et stærkt team, sprit ny bygning og Comwell´s ambitiøse miljøkoncept.

Comwell Portside er hotelkædens helt nye hotel i Nordhavn med 484 værelser.

Med Comwell´s bæredygtighedskoncept i en helt ny bygning ligger Green Key lige til højrebenet.

4 kløver står bag sikring af Green Key

Men Green Key er ikke kun bygning, så der er hentet stærke kræfter ind for at sikre et fantastisk hotel - og turismens internationale miljømærke. Hotellets direktør Chren Thomsen kender til Green Key fra sin tid på Comwell Køge Strand, mens hotellets nye køkkenchef Rasmus Rasmussen står bag Comwell samlede koncept for bæredygtig mad.

Den tekniske duo består af Michael Flensborg Hammarberg og Bjarne Hedegaard. Først nævnte er den nye tekniske chef på hotellet, som tidligere har arbejdet på Green Key hoteller, som Hilton og Tivoli Hotel. Bjarne Hedegaard, der er teknisk chef på Comwell Middelfart, Kongebrogaarden og Kolding, har bidraget med sin Green Key ekspertise i forbindelse med ansøgningsprocessen.  

Læs også: Comwell Portside nye grønne helt: Michael Flensborg Hammarberg

Bæredygtigt madkoncept føres videre

Hotellet har allerede Det Økologiske Spisemærke i bronze. Deres nye køkkenchef Rasmus Rasmussen kommer fra Comwell Roskilde og er en af drivkræfterne bag hele kædens bæredygtige madkoncept.

Køkkenchefen er allerede i gang med at dyrker egne svampe i kaffegrums (billedet) og egne urter ved køkken.

Læs også: Comwell Hotels er for 3. år i træk blevet kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde af Sustainable Brand Index.