BC Hospitality Group markerer Danmarks Nationale Madspildsdag

I dag er det Danmarks Nationale Madspildsdag. BC Hospitality Group har i den forbindelse allieret sig med Stop Spild Lokal for at sætte fokus på, hvordan overskudsmad kan udnyttes.

Den Nationale Madspildsdag markeres blandt andet hos BC Hospitality Group, der har slået sig sammen med Stop Spild Lokalt og kokken Umut Sakarya. Fokus er på unge og bekæmpelse af madspild, og Umut Skarya skal i køkkenet med en skoleklasse fra Amager. Fødevareminister Rasmus Prehn kigger også forbi, som en del af dagens program. Det skriver Ritzau.

”Vi har arbejdet sammen med Stop Spild Lokalt ved flere lejligheder, og det er enormt positivt og bekræftende at se hvilken forskel, de gør. Det er så også helt i tråd med vores egne bæredygtighedsprincipper, og bekæmpelse af madspild fylder rigtigt meget i vores virksomhed. Det er kun et ekstra plus, at vi kan gå sammen om endnu en god aktivitet, og kan vi ovenikøbet få de unges opmærksomhed, er vi endnu et skridt i den rigtige retning,” siger Mireille Jakobsen, CSR-direktør hos BC Hospitality Group.

Se tidligere video om madspild fra BC Hospitality Group...