Saltoftehus Familie

Birgitte Boserup fra Saltofthus indstillet til Landdistriktsprisen 2021

HORESTA har indstillet Birgitte Boserup fra Saltofthus til Landdistrikprisen, som indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek kårer den 11. oktober på Landdistriktskonference

Saltoftehus, som blev tildelt Green Key i 2010, er Birgitte Boserups bidrag til kulturhistorien om Saltofte Gods, som nu i 3. generation Boserup optræder som et særligt bindeled mellem lokalsamfundet, turismen og de lokale virksomheder.

Birgitte Boserup, som længe har været fortaler for Green Key, har formået at træde ind i, udnytte og sammenflette kulturarven på Saltofte Gods med nutidens forretningsmuligheder. Baseret på hendes egne erhvervserfaringer har hun skabt Saltoftehus konferencecenter, og bundet en sløjfe om det, der forener og udvikler bygningerne på Saltofte Gods.

Saltofte Gods med Saltoftehus konferencecenter fremstår i dag som to topmoderne og bæredygtige virksomheder i historiske rammer, hvor respekten for naturen, nutiden og nærområdet går hånd i hånd. 

HORESTA har indstillet Birgitte Boserup fra Saltoftehus, Dragsholm Slot og Hotel Fjordgaarden, som alle gør en stor forskel for lokalsamfundet og formår at skabe en unik, positiv udvikling af landdistrikterne.

Læs mere på HORESTA´s hjemmeside…