karioglegoland

Kari Brandsgård fortsætter det bæredygtige arbejde som ny Hotel Director i LEGOLAND

Den 1. oktober tiltræder Kari Brandsgård som Hotel Director for de tre overnatningssteder i LEGOLAND. Kari Brandsgård kommer senest fra et job som direktør hos Jørgensens Hotel i Horsens, men har tidligere været driver for Sinatur-kædens grønne arbejde.

Når Kari Brandsgård har første arbejdsdag i LEGOLAND den 1. oktober, så kan hun køre sammen med sin mand, som arbejder i LEGO koncernen, og det er, som Kari Brandsgård selv siger, også godt for miljøet. Hun bliver direktør for 3 overnatningssteder, der fik Green Key for knap et år siden efter at have slået rekorden i antal dokumentationsbilag medsendt en Green Key ansøgning,

Vil fortsætte det gode arbejde med bæredygtighed

- Bæredygtighed betyder rigtig meget for mig, så jeg er rigtig glad for, at overnatningsstederne i LEGOLAND er certificeret med den grønne nøgle, og det arbejder glæder jeg mig rigtig meget til at fortsætte i de kommende år. Nu vil jeg først og fremmest lære LEGOLAND og kollegaerne at kende, og så er det en stor prioritet for mig, at vi har det godt sammen, fordi det er altafgørende for at kunne give varige barndomsminder og forsætte med at øge vores fokus på bæredygtighed, siger Kari Brandsgård.

Kari Brandsgård er oprindeligt uddannet kok, og derudover har hun læst hoteladministration i Holland. Når hun ikke er på arbejde, så nyder hun at bruge tid i naturen, hvor det både bliver til gåture i hjemlandet Norge og ture i sejlbåden uden motor.

Gode barndomsminder fra LEGOLAND

Kari Brandsgård er født i Norge, og er vokset op i en tid, hvor der ikke blev rejst meget til udlandet. Dog blev der prioriteret en tur til Danmark, da hun var 6-7 år gammel, og det er et minde, som hun stadig husker den dag i dag.

- Jeg har et meget tydeligt barndomsminde fra LEGOLAND, og det er det, jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at have fokus på at give gæsterne, når de besøger vores overnatningssteder. LEGO brandet er kendt for, at det bedste ikke er for godt, og det stiller et helt naturligt krav til os om, at vi skal levere vores ypperste hver dag, så vi kan fortsætte med at skabe fantastiske barndomsminder, siger Kari Brandsgård.

Rejsen fra Norge til Danmark begynder faktisk i et helt andet land, hvor Kari Brandsgård mødte sin mand, mens hun arbejdede på et hotel i Sydkorea. Derfor valgte hun at flytte med ham til Danmark tilbage i 1995. I dag bor de sammen i Gauerslund mellem Vejle og Fredericia med den ene af deres tre børn.