sinaturrengoering

Sinaturs rengøringsmidler er næsten lige til at spise

De rengøringsmidler, der anvendes på Sinatur hotellerne, er uden kunstige parfumer, farvestoffer, quats, klor, fosfat eller oxygenforbindelser.

SURE-produkterne fra Diversey, som bruges på Sinaturs hoteller, er rengørings- og desinficeringsmidler, der alle er vegetabilsk baserede. De er oftest lavet på biprodukter fra fødevareindustrien. For eksempel, fra sukkerroer, majs, halm, kokosnødder eller mælk. Rengøringsmidlerne indeholder ingen kunstige parfumer, farvestoffer, quats, klor, fosfat eller oxygenforbindelser og er 100 procent biologisk nedbrydelige.

Lene Clausen, som er Housekeeping Manager på Storebælt Sinatur Hotel & Konference, fortæller, at Housekeeping i Sinatur har valgt at arbejde med SURE-produkterne, da det går i tråd med Sinatur Hotel & Konferences arbejde med bæredygtighed og ansvarlighed. Ved at benytte disse vegetabilsk baserede produkter bidrager hotellerne også til et bedre arbejdsmiljø, da kemikalierne i SURE-serien ikke er faremærket. Og det er ikke kun værelser, lokaler mv. som rengøres i dette. Også køkkenregionen er nu overgået til SURE-produkterne i den daglige rengøring.