1684818012812

Staten har endnu en gang sagt "JA" til Comwell

Comwell Hotels har i år budt ind med 14 unikke hoteller i Danmark, hvor alle er blevet en del af Statens rammeaftale for hotelophold. De er bl.a. blevet valgt for deres grønne indsats bl.a. miljømærkningen med Green Key.

Alle kædens hoteller er Green Key-certificerede og har det økologiske spisemærke i bronze. Comwell har i de seneste år allokeret store investeringer til renoveringer og haft en målrettet grøn omstilling, som har været med til at sikre os rammeaftalen bl.a. ved at imødekomme de øgede krav i aftalen.

"Vi ser meget positivt på de øgede krav. Comwell har i en længere årrække arbejdet fokuseret med bæredygtighed, og vi har solide processer, som dokumenterer det arbejde. Vi ved godt, at pris altid er en afgørende faktor i vurderingen af det enkelte hotel, men det er en opløftende udvikling, at ’andre faktorer’ som fx bæredygtighed får lov at spille en større rolle i hotellernes samlede evaluering. På den måde kan SKI også være med til at skubbe til en positiv udvikling i hele vores branche," fortæller Michael Hansen, kommerciel direktør i Comwell.

Aftalen er for hele den offentlige sektor og er foreløbig gældende i to år.

Du kan læse mere om kædens grønne omstilling i deres ESG-rapport.