Crownplaza

IHG Hotels & Resorts (IHG) og Green Key International indgår samarbejdsaftale

Green Key er nu en officiel partner med IHG Hotels & Resorts i forhold til at miljøcertificere kædens hoteller. I Danmark gælder det for den grønne frontløber Crowne Plaza, som modtog Green Key ved klimatopmødet COP15 i 2009.

IHG Hotels & Resorts er en global turistvirksomhed med mere end 6.000 hoteller i over 100 lande verden over. IHG har en familie på 18 hotelbrands, på tværs af luksus og livsstil – herunder: Six Senses, Regent, InterContinental, Kimpton, voco, Crowne Plaza, Holiday Inn og Staybridge Suites.

IHG's Journey to Tomorrow-handlingsplan beskriver en langvarig forpligtelse til at operere ansvarligt og fastlægger virksomhedens ambitioner om at leve op til sit formål med True Hospitality for Good gennem indsatser fokuseret på at skabe positive forandringer for mennesker, samfund og planeten.

Gennem sit samarbejde med Green Key International vil IHG understøtte hoteller til deltagelse i Green Key-programme på tværs af IHG-portefølje.

Kate Willoughby, chef for Corporate Responsibility, EMEAA hos IHG, siger:

"Vores hoteller driver en effektfuld fremgang i retning af bæredygtighedsmål som en del af Journey to Tomorrow-planen. Vi er glade for at arbejde med et internationalt anerkendt og førende eco-certificeringsprogram som Green Key for at give yderligere ekstern anerkendelse af vores initiativer og for at drive yderligere og løbende forbedringer."

Finn Bolding Thomsen, Green Key International Director, tilføjer,

"Vi er ekstremt stolte af at være en eco-certificeringspartner for IHG. Vi anerkender værdien af IHG's Journey to Tomorrow og støtter deres hotellers rejse hen imod at opnå den eksterne Green Key-certificering og bifalder IHG for samarbejdet med Green Key, der bekræfter deres forpligtelse til bæredygtighed og ansvarlighed."

Om IHG®

IHG Hotels & Resorts er en global turistvirksomhed, med det formål at levere True Hospitality for Good.

Med en familie på 18 hotelmærker og IHG One Rewards, et af verdens største hotelloyalitetsprogrammer, har IHG over 6.000 åbne hoteller i over 100 lande.