1695383510319

Hotel Legoland har fået økologisk spisemærke uden at øge omkostningerne

Mere økologi er ofte forbundet med flere omkostninger, men det er ikke tilfældet på Hotel LEGOLAND, som lige har fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze uden at øge omkostningerne.

Økologisk frugt og grønt, økologisk hjemmebagt brød og økologiske drikkevarer er noget af det, der har fået Hotel LEGOLAND op på over 40 procent økologiske råvarer over de seneste måneder. Det fremgår af en pressemeddelelse.

“Vi er rigtig stolte over, at vi nu har fået det økologiske spisemærke i bronze, som vi har arbejdet på rigtig længe. Det er en holdindsats på tværs af vores køkken, bageri og restaurant, hvor alle har ydet en kæmpe indsats for at nå vores fælles mål om at få det økologiske spisemærke”, siger Kari Brandsgård, der er Hotel Director på Hotel LEGOLAND.

De fleste kan godt relatere til, at man gerne vil spise mere økologisk, men der følger ofte en større udgift på madbudgettet med. Men det har ikke været tilfældet på Hotel LEGOLAND.

I pressemeddelelsen skriver virksomheden blandt andet, at de har bevæget sig væk fra buffeten for i stedet at servere portionsanretninger. Derudover har de ændret fokus, så de oftere ser kødet som tilbehøret og grøntsagerne som det primære.