Green Key

Hotel & Konference

Crowne Plaza Copenhagen Towers

4 af 5 stjerner

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i København er Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed, som siden åbningen i 2009 har kunnet byde velkommen til gæster fra hele verden.

Crowne Plaza Copenhagen Towers ligger i knudepunktet Ørestad, hvor Skandinaviens trafikårer mødes – lige ved lufthavn, motorvej og metro.

Fra de rummelige og elegante værelser med Paustian møbler har du udsigt over hele Ørestaden og ind til København, og hotellet er oplagt til både forretningsrejsende, weekendophold og miniferier.

Husk at smage den nøje udvalgte kaffe i vores kaffebar Orango Coffee, og et lækkert måltid restaurant BARK.

Særlig miljøindsats

Crowne Plaza Copenhagen Towers tilstræber at vælge bæredygtige løsninger. Solcellerne på facader og de naturnedbrydelige produkter på badeværelser er blot få eksempler på de bæredygtige tiltag.

Green Key siden åbningen i 2009 og del af BC Hospitality Groups Responsible Hospitality og er et af Danmarks førende hoteller inden for bæredygtighed.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.