DANHOSTEL Kalundborg

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Overnat i korstogsbyen Kalundborg og nyd hjemmelavet, økologisk mad plus en masse kultur- og naturoplevelser i Vestsjælland. Det moderne Kalundborg har også et rigt shopping- og cafeliv, og som Danmarks 3. største krydstogshavn, så er byen godt besøgt især om sommeren, hvor der er bl.a. er musikfestival og børneevents. 

I naturskønne omgivelser kun 10 minutters gang for bykernen og havnen ligger Danhostel Kalundborg. Det gule, moderne vandrerhjemmet har 28 familieværelser - alle med eget bad og toilet. Der er mange skønne indendørsfællesområder, men skinner solen, så kan I tage et udendørs spil skak, gå tur ved Kalundborg Fjord eller bare dase i den dejlige have ved vandrerhjemmet, hvor der også er en stor legeplads med bl.a. et klatretræ til børnene.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 1996.

Område

Midt-og Vestsjælland

På Midtsjælland finder du Roskilde med Domkirke og Vikingskibsmuseet og i området Nationalpark Skjoldungernes Land og Roskilde og Holbæk Fjord.

Den vestlige del af Sjælland tilbyder små hyggelige byer fx Kalundborg, Korsør, Sorø og Skælskør og stille havne og smukke fjorde, og naturen indbyder til at udforske den på cykel, via vandreture eller kajakroning.

Hop på cyklen, og kør langs en af Sjællands Vestkysts ti gastronomiske cykelruter, hvor du i den friske luft får samlet en sund appetit. Smag på lokale råvarer fra de små økologiske producenter, og forkæl fx dine smagsløg med et glas dansk produceret vin fra vingården.