TV1

Udendørsopvarmning med omtanke for miljøet

Flere og flere gæster værdsætter at sidde udenfor, og udesæsonen kan forlænges og skabe øget omsætning med udendørs opvarmning. Samtidig skal rygende gæster, som er udenfor, også kunne holde på varmen. Her kan du læse, hvordan gæsterne kan få en god udendørs oplevelse og hvad du kan gøre for udendørsopvarmningen sker på en mindre miljøbelastende måde.

Flere og flere gæster værdsætter at sidde udenfor, og udesæsonen kan forlænges og skabe øget omsætning med udendørsopvarmning. Samtidig skal rygende gæster - som står og sidder undenfor - også have det behageligt. Her kan du læse, hvordan gæsterne kan få en god udendørs oplevelse og hvad du kan gøre for at udendørsopvarmningen sker på en mindre miljøbelastende måde.

Det handler både om indretning af udendørsområdet og om typen af varmekilden.

Hent guide til miljøvenlig udendørsopvarmning...