Mexico Firstgreenkey News

Mexico er land nummer 50 med Green Key

Nu er de tre første turistvirksomheder i Mexico belønnet med Green Key, og Mexico er dermed land nummer 50, som er med i Green Key.

Nu er de tre første turistvirksomheder i Mexico belønnet med Green Key, og Mexico er dermed land nummer 50, som er med i Green Key.

Det første tildelte sted er Mexico Verde Camping i Jalcomulco. Det er en økoturisme virksomhed med rafting som hovedaktivitet, hvor hele ledelsen er meget opmærksomme på at beskytte miljøet, kultur og nærområdet.

Den anden tildelte virksomhed er Sheraton Buganvilias i Puerto Vallarta. Det er et hotel med omkring 350 værelser, der er en del af Starwood Hotel Group. De har siden 2010 arbejdet med programmer for vand- og energibesparelser og ordentlig affaldshåndtering.

Endelig er "long stay hotellet" Pennsylvania Suites i Mexico City også blevet mærket. Hotellet har for nylig vedtaget en miljøpolitik og -handlingsplan, men har allerede arbejdet med at spare vand og energi siden opførelsen af ​​bygningen.

Det er Pronatura Mexico AC på, der er ansvarlig for Green Key programmet i Mexico. Læs mere om organisationen…

Læs den engelske nyhed…