sb16cph-full-program-3-800x320

Deltag i Sustainable Brands 2016 konference den 26-28. september i København

Kom og hør hvordan kendte virksomheder og erhvervsledere skaber målbar effekt og overskud med bæredygtighed og innovation på SB'16 København. Green Key er partner.

Kom og hør hvordan kendte virksomheder og erhvervsledere skaber målbar effekt og overskud med bæredygtighed og innovation på SB'16 København.

Bliv i løbet af 3 dage inspireret af iværksatte og fremadrettede strategier for arbejdet med bæredygtighed og hvordan det påvirker virksomhedernes image og brand. Hør en masse succeshistorier, få gode råd og værdifulde værktøjer til arbejdet med bæredygtighed, hvordan indsatsen promoveres og udbyg samtidig dit netværk med nye samarbejdspartnere.

Hør bl.a. "The Journey to Industry-wide Leadership: Growing a Responsible Business Identity Inside and Out" af Wolfgang Neumann, som er præsident i The Rezidor Hotel Group og Inge Huijbrechts, der er Vice President for Responsible Business i Carlson Rezidor Hotel Group.

Udforsk det fulde konferenceprogram og gå ikke glip af indlæg fra Rezidor, Adidas, Unilever, Disney, Marks & Spencer, LEGO, Heineken, IKEA og mange flere.

Green Key er partner og som Green Key medlem sparer du 20 % på konferencegebyret. Klik på http://events.sustainablebrands.com/sb16cph/?utm_source=greenkey&utm_medium=textlink&utm_campaign=MediaPartner. Få rabatkode ved henvendelse hos: green-key@horesta.dk