Logo_Det_okologiske_Spisemaerke

Har I husket at fejre jeres økologiske spisemærke?

Hvis I som Green Key virksomhed bliver godkendt til Det Økologiske Spisemærke eller går til et spisemærke på et andet niveau, er det oplagt at fejre det og flage op for økologien. Ved at fejre den økologiske indsats i dit køkken, viser du udadtil hvilke værdier der er vigtige på netop dit spisested.

Hvis I som Green Key virksomhed bliver godkendt til Det Økologiske Spisemærke eller går til et spisemærke på et andet niveau, er det oplagt at fejre det og flage op for økologien. Ved at fejre den økologiske indsats i dit køkken, viser du udadtil hvilke værdier der er vigtige på netop dit spisested.

På hjemmesiden www.økologisk-spisemærke.dk kan du finde gratis materialer til bestilling, download eller print, bl.a. badges, balloner, postkort og diplomer. Her finder du også elektroniske materialer som du kan anvende på din hjemmeside, i din e-mail signatur eller få trykt på f.eks. menukort, servietter el. lign. Se alle materialerne her >

Læs mere om, hvordan du må markedsføre dit økologiske spisemærke og trykke spisemærket på dine egne materialer her >

 

Bliv inspireret og inspirer andre med din #økofejring

Fødevarestyrelsen har udarbejdet et idékatalog, hvor der er samlet gode tips og tricks til, hvordan du kan fejre dit økologiske spisemærke. I idékataloget finder du idéer til de små fejringer og hjælp til, hvordan du kan organisere en større fejring med f.eks. en spisemærkeoverrækkelse. Se idékataloget her >

Når du fejrer dit spisemærke, opfordres du til at dele dine festlige billeder med andre økologiske køkkener på de sociale medier under hashtagget #økofejring. Her kan du også blive inspireret af, hvordan andre har fejret deres spisemærke.

 

Hold dig opdateret med nyheder om Det Økologiske Spisemærke

Cirka én gang om måneden udsender Fødevarestyrelsen et nyhedsbrev specielt til de spisesteder der har Det Økologiske Spisemærke. I nyhedsbrevet fortæller vi om nye tiltag, historier fra økologiske køkkener, konkurrencer og kommende fødevaremesser, hvor vi nogle gange afholder spisemærkeoverrækkelser.

Du kan tilmelde dig vores faste nyhedsbrev om Det Økologiske Spisemærke her >