landelseawest2018

Landal - nu med Seawest som Green Key medlem - investerer 20 millioner i grønne initiativer

Landal-kæden poster nu et milliardbeløb i bæredygtighed og udvikling af samtlige parker. Både i og udenfor Danmark bliver parkerne mærket med Green Key. Senest er Landal Søhøjlandet kommet med, før var det Landal Rønbjerg, og nu er Seawest ved Nørre Nebel også blevet certificeret.

Landal GreenParks tegner sig nu for 86 ferieparker, og målt på omsætning blev 2017 kædens bedste år nogensinde. Men hvis de positive takter skal holdes, er der behov for investeringer, lyder meldingen. Derfor poster kæden nu et milliardbeløb i bæredygtighed og udvikling af samtlige parker.

”Landal GreenParks har et fremragende år bag sig, men potentialet er fortsat stort. Sidste års rekordhøje omsætning giver brændstof til det kontinuerlige fokus på fornyelse og innovation, men det er først og fremmest det enorme gæstepotentiale, der motiverer os til at løfte gæsteoplevelsen til et endnu højere og endnu grønnere niveau,” siger administrerende direktør i Landal GreenParks, Thomas Heerkens.

De danske parker, der tæller Søhøjlandet, Seawest, Rønbjerg, Grønhøj Strand og Ebeltoft får tilsammen tilført mellem 20 og 25 millioner kroner til at forbedre og ”forgrønne” gæsteoplevelsen. De ekstra ressourcer skal blandt andet omsættes til et mere lokalforankret og bæredygtigt restaurantkoncept. Således skal lokalområdet og den omkringliggende natur afspejle sig i parkernes menukort i form af egnsretter og lokale, økologiske råvarer.

De tre første parker er nu mærket med Green Key, mens de øvrige er på vej.

Læs om mærkningen af Søhøjlandet og Rønbjerg