comwell-ecoday

Comwell inviterer til økologiske høstdage

Comwell fejrer naturens økologiske råvarer. Den danske hotelkæde har fokus på økologi og bæredygtighed, når de inviterer til Høstdage på deres danske hoteller lørdag den 1. og søndag den 2. september 2018.

Comwell Høstdage er et vindue ind til vores spisekammer, hvor Comwells køkkenchefer disker op med det bedste, årstiden har at byde på. Her får gæsterne mulighed for at smage nye toner, der har været fæstet til jorden, blevet farvet af solen og dyrket med omsorg for vores miljø.

Tag en bid af Danmark
Alle Comwells hoteller fejrer høsten og byder i den anledning på en særlig 3-retters aftenmenu lørdag den 1. september og søndag den 2. september kl. 18:00.

Økologien fejres over hele landet
Økologisk Landsforening afholder Høstmarked i samme weekend over hele landet. Her kan man besøge økologiske landbrug og få ny viden med dig hjem.

Rejsen er først lige begyndt
Sidste år modtog Comwell Årets Økopris 2017 for deres store arbejde med bæredygtighed og for Det Økologiske Spisemærke i bronze. På blot fire måneder voksede koncernens økologiprocent fra 5% til 50%.

Yderligere information: www.comwell.dk/hoestdage