haraldskaerjpg

Smag på økologi og lokale råvarer på Sinatur

Økologiske og lokalt producerede råvarer er en del af Sinaturs DNA. Hver dag øges andelen af økologi og lokale råvarer på kædens 6 hoteller.

Med det "Økologiske Spisemærke" i bronze har Sinatur Hotel & Konference allerede taget et  vigtigt skridt mod en bæredygtig fødevareproduktion. I uge 39 og 40 får økologien et ekstra skub, når de 6 hoteller i kæden sætter spot på økologiske råvarer, fra de omkringliggende producenter. "Der er f.eks. sprøde svampe, saftige bær og duftende krydderurter, som vi plukker i skovbrynet og ved strandkanten," siger Kirsten Secher Villumsen, der er direktør på Skarrildhus Sinatur Hotel og Konference.

Økologiske muslinger

"På alle 6 konferencehoteller har vi lagt os i selen for at skabe nogle magiske økologiske smagsoplevelser, der vil kilde vores gæsters smagsløg og inspirere dem til at bruge økologi og lokale råvarer i deres egen daglige madlavning," siger Kirsten Secher Villumsen. Køkkenet og hotellets barer fyldes af økologiske og lokale råvarer, økologiske vine, økologiske cocktails, økologiske linemuslinger, økologiske saftmenuer og økologiske øl.

Smag en "French 75"

"Vi arbejder med økologi og de lokale råvarer året rundt, men i 2 uger udfordrer vi os selv til at komme op med nye økologiske lækkerier," siger Kirsten Secher Villumsen. For eksempel kan gæsterne på Skarrildhus smage en French75 lavet på økologisk gin fra HenriGin fra Middelfart og økologisk honningsirup, mens Gl. Avernæs byder på cocktailen ”Den Røde Nohrlund”, der får sin karakteristiske røde farve fra rabarber dyrket i Danmarks største økologiske rabarberplantage.