JensIbsenHotelSiemsensGaard.jpg

En af Hverdagens Grønne Helte: Jens Ipsens fra Hotel Siemsens Gaard

Jens Ipsen, som er ejer og køkkenchef på Hotel Siemsens Gaard på Bornholm, har siden årtusindskiftet været med i Green Key. Hotel Siemsens Gaard var den første virksomhed på Bornholm, som blev tildelt Green Key.

På billedet ses Jens Ipsens ved en workshop om bæredygtig turisme på CRT 

Det hele startede med et omfattende papirarbejde med ISO, men efterfølgende skiftede Jens Ipsen til Green Key (dengang Den Grønne Nøgle), som ikke er så administrativt tungt. Han er glad for, at der nu er kommet øget fokus på bæredygtighed, så han forhåbentlig kan høste frugterne af mange års arbejde.

Hans fokus for Hotel Siemsens Gaard det seneste år har været på at skifte til mere LED på hotellet, mens hans og hotellets fokus i 2019 vil være at nedbringe mængden af engangsplastik.

Læs om: Serien om hverdagens grønne helte.

Læs også: Miljømærkede turistvirksomheder på Bright Green Island Bornholm (kommer snart)