guestonholiday

Bæredygtige rejsebureauer vil score højere på kundetilfredshed og medarbejdermotivation

Der kommer mere og mere fokus på rejser og bæredygtighed. Også i Danmarks Rejsebureau Forening har de i mange år arbejdet med og støttet forskellige CSR-projekter, og i 2019 slår de endnu et slag for at bæredygtighed på rejsebureauer hjemme og destinationer ude i verden.

Et af de initiativer, som Danmarks Rejsebureau Forening har været med i er Travelife, som er et initiativ inden for uddannelse, ledelse og certificering af rejsebranchen med henblik på at opnå bæredygtighed.

Det giver god forretningsmæssig mening at drive forretninger på en samfunds- og miljøvenlig måde! Efterspørgslen efter bæredygtige produkter er stigende fra både kunder og erhvervslivet.

Virksomheder, der er parate til at fremme bæredygtighed, vil derfor score bedre inden for kundetilfredshed, medarbejdermotivation, og virksomhedens effektivitet vil gøre virksomheden mere konkurrencedygtig. Bæredygtig ledelse handler om engagement og sammenhængende bæredygtig forretningsførelse. Dette indbefatter jeres produkter, hvordan I overvåger og administrerer jeres miljøpåvirkninger, og hvordan I støtter jeres leverandører på deres vej til bæredygtighed.

Læs mere...