sinaturdmamad2019

Prestigefyldt pris til Sinatur-hotellernes madkoncept

Bæredygtighed, lokale råvarer og et fokus på madspild har i årevis været omdrejningspunkter i Sinaturs køkkener, og det blev i går belønnet med en fornem pris.

Det blev til en flot vinderpris for ’Bedste madkoncept’ til Sinatur, da årets Møde & Event Award løb af stablen i Bella Center igår. Det var Sinaturs fokus på bæredygtighed, håndværk og kvalitet, der fik jury såvel som kunder til at sætte krydset ved den lille gruppe af konferencehoteller.

”Vi er enormt stolte over prisen, og vi er glade for, at der er så stor opbakning til vores projekt,” fortæller en glad Mikael Læborg Madsen, der er køkkenchef på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference.

”Vi har kæmpet hårdt for at vise verden, at bæredygtige ambitioner og omtanke for planeten ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små, entusiastiske bønder og producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produkter. At et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere. At meningsfuld mad smager bedre. Det har vi nu fået bekræftet,” uddyber han.

Vinderen blev kåret af forfatter og foredragsholder Mads Christensen til et storstilet awardshow i Bella Center i forbindelse med den store messe Nordic Meetings & Events Expo 2019. Prisen gik til hele Sinatur Hotel og Konference, som består af seks konferencehoteller i Danmark, der alle har det skarpe, og nu prisvindende, fokus på bæredygtighed, klima og lokale råvarer.