bookingcom-study2019

Booking.com : 62 % af de rejsende vil have det bedre med at bo på et miljømærket overnatningssted

Bæredygtig turisme vigtig for rejsende viser Sustainable Travel Report 2019 fra Booking.com

Over halvdelen af ​​de globale rejsende rapporterer, at de er mere besluttede på at træffe bæredygtige rejsevalg end de var for et år siden, men barriererne omfatter manglende viden og tilgængelige eller tiltalende muligheder, når de forsøger at træffe det bæredygtige valg.

Booking.com, en af ​​verdens førende digitale rejseplatforme, har offentliggjort resultater fra sin årlige bæredygtige rejserapport. Forskning viser, at næsten tre fjerdedele (72%) af rejsende mener, at folk skal handle nu og træffe bæredygtige rejsevalg for at redde planeten for fremtidige generationer. 

Men når det kommer til at vælge et bæredygtigt sted at bo, siger næsten tre fjerdedele (72%) af de globale rejsende, at de ikke er opmærksomme på eksistensen af ​​miljømærker til overnatningssteder, mens godt over en tredjedel (37%) bekræfter, at en international standard til at identificere miljøvenlig overnatning vil medvirke til, at de kan rejse mere bæredygtigt. 62% vil have det bedre, hvis de vidste, at overnatningsstedet havde et miljømærke.

71% af de rejsende mener, at rejseselskaber bør tilbyde forbrugerne mere bæredygtige rejsevalg.

Læs mere på Green Keys internationale hjemmeside...