gktilcolorhotelskagen

Color Hotel Skagen er første hotel med Green Key nord for Limfjorden

Som det eneste hotel nord for Limfjorden er Color Hotel Skagen netop blevet Green Key certificeret. Hotellet fik overrakt diplom ved turismens årsdag med fokus på bæredygtighed.

Grøn omstilling og øget fokus på bæredygtighed i hotelbranchen gør en forskel for miljøet og ikke mindst for branchens gæster, der i stigende grad efterspørger hoteller og konferencefaciliteter der tør gå forrest, når det gælder miljøvenlige og bæredygtige løsninger.

Color Hotel Skagen er et af de hoteller, der tør bane vejen, og er nu som det første hotel  nord for Limfjorden blevet certificeret i henhold til den anderkendte Green Key miljøstandard. Green Key er turistbranchens internationale miljømærke, som turistvirksomheder såsom hoteller, restauranter, konferencesteder kan gøre sig fortjent til, hvis de yder en målrettet og ambisiøs indsats på miljøområdet.

Overrækkelsen skete på HORESTA's årsdag under temaet "Creating SusDaneable change". Hotellet er klar til "susdaneable change" og til at imødekomme den grønne efterspørgsel. 

På foto fra venstre: Mikal Holt Jensen - Green Key program manager, Rikke Gandrup - direktør, Lisbeth Weltz - oldfrue, Finn Bolding Thomsen - international Green Key director.