Googleecocertified

Miljømærker som Green Key kan nu vises på hotellers Google-profil

Google hjælper nu miljøbevidste rejsende. Green Key og andre miljømærker som Earthcheck kan nu vises på Google-søgning på hoteller.

Ønsker du at rejse mere bæredygtigt, men ved ikke, hvor du skal starte? Du kan starte med en Google -søgning. Google har lige introduceret en funktion, hvor du vil kunne se oplysninger om hotellets indsats indenfor bæredygtighed, når du søger efter hoteller på Google.

Hvordan fungerer Googles miljøcertificerings emblem?

Når du søger på hoteller, vil nogle i fremtiden have et grønt miljøcertificeret mærke, hvilket indikerer, at de er blevet certificeret af uafhængige organisationer som Green Key eller Earthcheck for at opfylde høje standarder for bæredygtighed.

Hvis du vil vide mere om et specifikt hotels bæredygtighedsindsats, skal du klikke på fanen "Om" for at få flere oplysninger. Denne fane indeholder detaljer om hotellets miljøcertificeringer, energieffektivitet, indkøbsmetoder samt affaldsreduktion og vandbesparelsesindsats. Google vil bruge forskellige metoder til at kontrollere, om påstandene er korrekte.

Til denne nye funktion har Google implementeret et nyt team af ingeniører, designere og forskere med fokus på bæredygtig rejse.

Endnu ikke et søgekriterium

Miljømærke eller "Eco Certified" er endnu ikke tilføjet som et søgekriterium på https://www.google.com/travel/hotels som fx stjerneklassifikation og swimmingpool, men denne service er også lige startet, hvorfor hotellerne ikke har haft mulighed for at registrere det endnu.

Hvad betyder det for hoteller?

Hvis du er en hotelejer med miljøcertificeringer eller bæredygtighedspraksis, som du vil dele med rejsende, kan du logge ind på Google My Business for at tilføje miljømærker til din virksomhedsprofil. Der er endnu ingen indikation af, om et hotels bæredygtighedsrangering vil påvirke dets placering i Googles søgeresultater.

Læs mere her på CONDÉ NAST TRAVELLER eller USA TODAY