Green Key

Konference

Eigtveds Pakhus

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Eigtveds Pakhus, som er Centraladministrationens egne møde-, konference- og repræsentationslokaler, tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser, som er miljøcertificeret af Green Key. Pakhuset er beliggende lige ud til vandet, centralt i København og udstyret med moderne konferencefaciliteter. 

Pakhuset blev opført i årene 1748-50 under ledelse af hofbygmester Nicolai Eigtved. Alle husets fire etager blev benyttet af Asiatisk Kompagni frem til 1976 til lagerrum for kompagniets varer, idet dog de fem midterste fag i stueetagen var indrettet som kramkammer, hvor publikum efter skibenes hjemkomst kunne bese de kostbare, eksotiske varer.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2011.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.