Avenue Hotel

3 af 5 stjerner

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Hygge i en nøddeskal på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro

Avenue Hotel Copenhagen er indbegrebet af hygge. Med en intim lobbybar, en lounge med pejs, bøger og brætspil samt en unik terrasse og gårdhave midt i byens puls er hotellet en skøn perle på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro. Hotellet er placeret i en klassisk Frederiksbergejendom, en tidligere bank, med metroen lige om hjørnet, hvilket kombinerer storbyen med den hjemlige hygge. Hotellets interiør er nemlig inspireret af nordisk design, hvilket skaber en hyggelig stemning både i lobbybaren, loungeområderne og på de 89 værelser og suiter.

 

Brøchner Hotels signaturer

På Hotel Ottilia begynder du dagen med en lækker og indbydende økologisk morgenmadsbuffet. Buffeten er fyldt med friskbagt brød og croissanter, yoghurt med hjemmelavet toppings, årstidens frugt, juice og meget mere. Derudover kan gæster på alle Brøchner-hoteller forvente hotelkædens populære 'Wine Hour' (vin på husets regning fra kl. 17-18), 'Nightcap Hour' (nightcap på husets regning fra kl. 22-23) og gratis almindelig kaffe fra kl. 6-11.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.