Green Key

Avenue Hotel

3 af 5 stjerner

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Avenue Hotel Copenhagen:

Hygge i en nøddeskal – et 3+ stjernet boutique hotel på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro

Avenue Hotel Copenhagen er indbegrebet af hygge. Brøchner Hotels’ 3+ stjernede boutique ligger i en klassisk Frederiksbergejendom, en tidligere bank, med 68 værelser, en hyggelig lobby bar og lounge med pejs, bøger og brætspil, konferencefaciliteter og en unik terrasse og gårdhave midt i byens puls. Lobby baren har mere end 40 forskellige slags bobler og hver dag fra kl. 17-18 serveres vin på husets regning til ’Wine Hour’.

Interiøret er nordiskinspireret og giver en hjemlig følelse både i bar og loungeområder og på de rummelige værelser og suiter.

 

‘Good Morning. It’s Organic!’

På Avenue Hotel Copenhagen begynder du dagen med en lækker og indbydende økologisk morgenmadsbuffet. Buffeten er fyldt med friskbagt brød og croissanter, yoghurt med hjemmelavet toppings, årstidens frugt, juice og meget mere. Avenue Hotel Copenhagen ligger på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro med metroen lige om hjørnet – et perfekt udgangspunkt til at udforske København. 

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.