Green Key

Hotel & Konference

Copenhagen Strand

4 af 5 stjerner

Et 4-stjernet hotel indrettet i et af havnefrontens oprindelige pakhuse i en rustik og let maritim stil. .Copenhagen Strand er beliggende i hjertet af København med udsigt over Københavns Havn, få minutters gang fra Nyhavn, Amalienborg, Kongens Nytorv, shopping på Strøget og Metro direkte til lufthavnen.

Nyd stilheden i en af de 174 4-stjernede værelser indrettet i nordisk design inspireret af lyset, vandet og den danske hygge. Alt interiør er særligt håndplukket med tanke på diskret luksus, et stilrent strejf og ekstra komfort, der blandt andet omfatter eksklusive senge, eget te- og kaffesæt, safetyboks og minibar. Benyt hotellobbyen og restauranten som dit eget mødested; den velassorterede bar og lobbyens mange hyggelige hjørner indbyder til uformelle møder og nærvær. 

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2008 og del af Arp Hansen samlede miljøindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.