Green Key

Hotel & Konference

Tivoli Hotel & Congress Center

4 af 5 stjerner

Tivoli Hotel & Congress CenterHotellet er designet af arkitekt Kim Utzon og er skabt gennem et tæt samarbejde mellem Arp-Hansen Hotel Group og Tivoli.

Tivoli Hotel & Congress Center tilbyder luksuriøse faciliteter for både forretningsrejsende og feriegæster, inkl. Concierge Service, Express Check Out Service, stor indendørs swimmingpool & sauna, fitness center samt business center.

På Tivoli Hotel & Congress Center har gæsterne mulighed for at spise på nogle af byens bedste restauranter uden at skulle forlade hotellet. Hotellet lægger nemlig hus til følgende populære restauranter: Tivoli Brasserie, Sticks’n’Sushi Skybar, MASH Penthouse, Tivoli Lobbybar samt Tivoli View på 11. etage, hvor Executive Breakfast serveres dagligt for gæster i Executive værelser og Suiter.

Med en helt unik beliggenhed i København ligger Tivoli Hotel & Congress Center i gåafstand til Hovedbanegården, Tivoli, Rådhuspladsen og mange andre spændende seværdigheder.

Tivoli Hotel & Congress Center er en del af Arp-Hansen Hotel Group

Særlig miljøindsats

Green Key siden åbningen i 2010 og del af Arp Hansen samlede miljøindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og det er i høj grad fordi byen og omgivelserne har så meget at tilbyde. Fra delikate Michelin-stjerne restauranter til streetfood markeder og hyggelige cafeer i parker og på pladser. København er en grøn og cykelvenlig by, og der er kort vej til enten et grønt område eller vandet.

København var Europas miljøhovedstad, European Green Capital, i 2014. Byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Svøm i det rene vand i byens havnebade, bo på et miljøcertificeret hotel, spis økologisk, og udforsk hovedstaden på en af de nye elektriske bycykler.

75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key.

Wonderful Copenhagen har  en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.