Green Key

Konference

DGI Huset Aarhus

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Uanset om du ønsker at afholde børnefødselsdag, polterabend eller teambuilding, har DGI-Huset både lokaler og dygtige instruktører, der står klar til at hjælpe, vejlede og sørge for, at arrangementet bliver, som du gerne vil have det.

Det er byens største motionshus med 100 fitnesshold om ugen og online booking af badminton baner. Med byens mest centrale beliggenhed samt parkeringsmuligheder, tilbydes møde- og konferencefaciliteter fra 10-400 personer. DGI Huset har lokaler til alle typer af fester. 

DGI Huset Aarhus har mange års erfaring med afvikling af fester fra 50 til 800 gæster.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2018. Læs om stedets indsats.

Område

Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by. Her er der meget at opleve uanset om du er på tur med venner, familien eller kæresten - specielt hvis du er glad for god mad og kultur.

Mange attraktioner i byen ligger i gå afstand og ellers er det hyggeligt at cykle eller tage letbanen.  Det er muligt at få opladet sin elbil på kommunens mere end 100 el-ladestandere.

Omkring Aarhus bugten er der masser af muligheder for at besøge bålpladser, finde løbe-, cykle-, vandre- og rideruter og udendørs træningssteder.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.